Régóta gondolkodtam azon, hogy mivel köszönhetném meg hűséges vendégeimnek kitartásukat és lelkesedésüket. 
Ezért megalapítottam a "LEG-díjat" 
Minden hónapban szeretnék egy vendéget kiemelni és megosztani veletek hitvallását a mozgásról és annak pozitív hatásairól. 
Így, talán mások is kedvet kapnak ahhoz, hogy csatlakozzanak a mozogni-vágyók egyre népesebb táborához. 

Március hónap díjazottja: Magyar Miklósné Katika, aki 15 éve látogatja óráimat. 
Nagyon büszke vagyok rá! Tisztelem őt kitartásáért, és az emberekért, diákokért tett mindennapi munkájáért. Nagyszerű ember és mindenki számára példa lehet. 


Hitvallása a mozgásról és annak pozitív hatásairól. 


A Sport és Én

A sport kiemelkedő szerepet játszik az életemben. Mindenre megtanított, ami fontos az Életben: elkötelezettség, küzdés, magabiztosság, szenvedély, maximalizmus, kitartás és fegyelem.

A sport engem kiegyensúlyozottá tesz, energiával tölt fel és pozitív gondolkodásra sarkall. Növeli bennem azt a hitet, hogy mindenre képes vagyok, ha nagyon akarom, óriási önbizalmat ad és egyfajta rendszert és fegyelmet visz a mindennapjaimba. 
Szívósságra és kitartásra nevel az élet minden területén, ami számomra egyet jelent azzal, hogy minden tevékenységet, amit elkezdek, igyekszem maximálisan jól, és kitartóan véghezvinni.
A Sport egy biztos pont az életemben egy barát, akiben soha nem csalódok, mert mindig hű marad hozzám és mindig ott van nekem, ha szükségem van rá.

Aki mozgás és sport nélkül éli le az életét, szegényebb marad és megfosztja magát egy csodálatos társtól és egy fantasztikus érzéstől De a mozgást elkezdeni sohasem késő. Győzd le magadban az ellenérzést és kezdd el még ma! Ne feledd, a Sport és a mozgás nem kor-függő inkább akarat-függő.
Lehetetlen nem létezik csak gyenge akarat

 


The Sport and Me


Sport plays an outstanding role in my life.It taught me about everything which is important in my life: commitment,struggle ,self-confidence ,passion,maximalism,persistence and discipline.

Sport makes me well-balanced, it fills me up with energy ,inner drive and stimulates positive thinking.It also brings a kind of regular system ( regularity) and self-discipline into my everyday life.
It teaches me endurance and persistence in each field of life which means, if I start any activity I will have try to do it with maximum output.
It is a firm and steady friend in my life.A companion who I am never disssapointed in because it is always faithful and always stands by me when I need it.

Those who live their lives without sport stay poorer and they deprive themselves from a wonderful companion and fantastic feeling. But to take up sport is never late.Overcome the negative feelings and take up sport now ! Do not forget Sport and exercises do not depend on age they depend ,rather, on your willpower. There is no impossible just weak willpower exists.