Pilates óra

Nyíregyháza Örökösföld  
Semmelweis u. 24.
hétfő 19:15 óra - 20:15 óra

A Pilates a mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló, az egész testet tetőtől-talpig átmozgató mozgásrendszer. Mindenkinek ajánlott.

A gerincoszlopot támasztó izomrendszer átmozgatásának hatásaként, megszabadulhatsz a hátfájástól, amelynek egyik leggyakoribb kiváltó oka az elgyengült tartóizomzat! Szebb lesz a testtartásod, mert izmaid újból szimmetrikusan kezdenek működni.

A Pilates gyakorlatok segítségével a beidegződött rossz mozgásminták, amelyek végső soron az izomrendszer egyensúlyának megbomlásához, hosszútávon tartáshibákhoz és mozgásszervi panaszokhoz vezetnek, megszűnnek!

Ha sokat ülsz és már fájdogál a hátad – ha még nem, akkor megelőzésképp -, mindenképp próbálkozz meg a Pilatesszel!

A lágy, kecses mozdulatok mögött hihetetlen koncentráció és megfelelő légzőgyakorlat használata áll, mely biztosítja az izomzat megfelelő terhelhetőségét.

Szálkás, gyönyörű, hosszú izmok, kockahas; formás, feszes comb és popsi, bomba alak, kecses tartás lesz a munka eredménye. 

Alakformáló óra
Nyíregyháza Örökösföld  
Semmelweis u. 24.
szerda 19:15 óra - 20:15 óra
Ezt a típusú órát ajánlom azoknak, akik most szánták el magukat arra, hogy mozogni kezdjenek és egy eredménnyel és persze, kellemes fáradsággal járó sikerélményt szeretnének.
A gyakorlatok jól követhetőek, egyszerűek ám nagy ismétlésszámúak és változatos intenzitásúak. 
Garantáltan izzadni fogsz! wink 
A gyakorlatok nem bonyolultak, mégis átmozgatnak minden testrészt, már az első 30 perces cardió szakasz alatt.
Nem maradhatnak ki a kényes részek sem! A has-, comb- és farizom gyakorlatok gondoskodnak erről. Alkalmanként segédeszközökket is használunk, (súlyzók, gumikötél, step pad) melyek a változatosságot és a speciális izmok átmozgatását is garantálják. 
A jó közérzet, feszes izomzat, súlyvesztés és az immunrendszer erősítése a végső eredmény ezen az órán. 
 

 

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A CSOPORTOS ÓRÁKHOZ? 
Van aki a mozgás öröméért tart velünk, van aki néhány felesleges kilótól szeretne búcsút venni, van aki az erőnlétét szeretné karban tartani, ám ezek mellett mindannyian kapunk valami pluszt is. Valamit, ami nem fizikai hanem inkább szellemi, érzelmi és talán spirituális dolog. Ez az együtt töltött idő egyfajta közös meditáció. Ilyenkor megszűnik körülöttünk a világ, csak egymásra és magunkra összpontosítunk. Nem foglalkoztatnak a mindennapi gondok, problémák csak a ritmus, a gyakorlat és saját magam. Ilyenkor jobban figyelünk magunkra, a testünkre, az érzéseinkre. Lassan észrevétlenül megváltozik az életünk. Többen megosztották már velem azt a megfigyelésüket, hogy miután elkezdtek járni az órákra nem csak fizikailag erősödtek hanem érzelmileg, szellemileg is. Sokkal magabiztosabbak, kitartóbbak, kreatívabbak, türelmesebbek lettek, javult az általános közérzetük és az önértékelésük                                            
Persze, az sem mellékes, hogy jó nálunk a csapatszellem is, ami erősen motivál mindenkit.
Itt csak annyit kell teljesítened amennyit magadhoz képest teljesíteni bírsz. Idővel ez úgy is javulni fog.
A lényeg, hogy érezd jól magad! smiley

Személyi edzés

Bejelentkezés: 20/365-7788

A személyi edzés előnyei:

  • személyre szabott edzésprogram összeállítása állapotfelmérés után
  • gyakorlatok szakszerű összeállítása
  • reális célok kitűzése (fogyás, alakformálás, izomépítés)
  • gyakorlatok kivitelezése folyamatos kontroll alatt (sérülés elkerülése)
  • étkezés szakszerű beállítása szakember segítségével (jo-jo effektus kiiktatása)
  • változatos edzés módszerek és gyakorlat anyagok alkalmazása
  • folyamatos motiváció a holtpontok leküzdéséhez
  • hosszútávú szemléletváltás, mely maradandó eredményekhez vezet.

VÁLASZD KI A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB MOZGÁSFORMÁT ÉS CSATLAKOZZ HOZZÁM!  NE FELEDD, MINDEN KÉSLEKEDÉS RONTJA AZ ESÉLYÉT ANNAK, HOGY POZITÍV IRÁNYBA VÁLTOZZON AZ ÉLETED!