Alakformáló óra 
Nyíregyháza Örökösföld  
Semmelweis u. 24.
hétfő 19h-20h

Ezt a típusú órát ajánlom azoknak, akik most szánták el magukat arra, hogy mozogni kezdenek és egy eredménnyel és persze, kellemes fáradsággal járó sikerélményt szeretnének.
A gyakorlatok jól követhetőek, egyszerűek ám nagy ismétlésszámúak és változatos intenzitásúak. 
Garantáltan izzadni fogsz! wink A gyakorlatok nem bonyolultak, mégis átmozgatnak minden testrészt.
Nem maradhatnak ki a kényes részek sem! A has-, comb- és farizom gyakorlatok gondoskodnak erről, alkalmanként segédeszközökkel is (súlyzók, gumikötél, step pad).
Ezek a gyakorlatok erősítik és szálkásítják az izmokat, javítják az erőnlétet, jobb tartást biztosítanak. 
 

Alakformáló óra soft ballal
Nyíregyháza Örökösföld
Humanet Közösségi Ház
Semmelwis u. 24. 
szerda 19h-20h

A soft ballal végzett edzés nemcsak zsírégető és alakformáló hatása miatt népszerű. Számos más módon is kifejti jótékony hatását az egészségre. Elősegíti a helyes testtartást, megszűnteti a hát- és a gerincproblémákat. Ülő életmódot folytató embereknek ezért különösen ajánlott. Fejleszti az egyensúlyt, az állóképességet. Növeli a hajlékonyságot, az ízületi mozgékonyságot. Javítja a testtudatot.

Eszköze a soft ball, ez amilyen kicsi, olyan sokrétű a felhasználhatósága: préselhető, markolható, görgethető és hajlatokba helyezhető. Az izomcsoportokat egyedi módon dolgoztatja meg, növeli a gyakorlatok hatékonyságát. A színes eszköznek pszichikai hatása is van, oldja a stresszt, megnyugtat.

Az óra során a kis labda állandóan velünk van, dinamikus és statikus gyakorlatokat is végzünk vele. Az óra első felében a cardio gyakorlatoké a főszerep, a második részben leginkább talajon végzett erősítő feladatok kerülnek sorra.  Az óra vége természetesen az elmaradhatatlan nyújtással zárul, de a labdát ekkor sem tesszük le.

A Body-Ball edzés bárkinek ajánlható, mivel könnyen követhető, ugyanakkor mindenki számára kihívást jelentő gyakorlatokat tartalmaz. Minden izomcsoportot átmozgat, de leginkább a kritikus területekre helyezi a hangsúlyt, mint a has, a comb és a fenék. Előtérbe helyezi a törzsizmokat, amiben eltér a többi alakformáló edzéstől.

Step aerobik óra
Nyíregyháza Örökösföld
Humanet Közösségi Ház
Semmelwis u. 24. 
kedd, csütörtök 19h-20h

A step aerobikot speciális step lépcsőn végezzük.

A cél az alaplépésekből felépített koreográfia elsajátítása, melynek kezdő és haladó változata is van a lépéskombinációk bonyolultsága szerint. A step aerobik nagyszerű módja a zsírégetésnek, és segít az izomtónus javításában, építésében. A lábakra való koncentrálás mellett a karmunkáról sem szabad elfeledkezni, mely végigkíséri a teljes koreográfiát.

Végül a keményen végigedzett óra utolsó részén jön az igazán kemény próba. Ekkor végigvesszük akár többször is a komplett koreográfiát.A step óra sajátossága, hogy egész órán dolgoztatjuk a comb és a csípő izmait (farizom, combhajlítók, -feszítők, mely a folyamatos lépcsőre történő fellépésből adódik.

A koreográfiákat szívesen megtanuló, és a ritmusos mozgást kedvelőknek, középhaladóknak, illetve haladóknak egyaránt ajánlhatom.

Fitball óra
Nyíregyháza Örökösföld 
Humanet Közösségi Ház
Semmelwis u. 24. 
kéthetente szerdánként 19h-20h

Figyeld az aktuális órák kiírását a facebook oldalamon! 

https://www.facebook.com/monika.lugosi.5

Bejelentkezés szükséges! A bejelentkezés szabályai itt

Már több óratípust is kipróbáltál és mégis elégedetlen vagy az alakoddal?

Akkor ajánlani tudom neked ezt a kombi zsírégető és alakformáló edzésformát, mely túlsúllyal is biztonságosan végezhető. 

A fitball speciális gyakorlatanyaga között szerepelnek olyan izomgyakorlatok is, a labda formájának köszönhetően, melyek hagyományos eszközökkel nem megvalósíthatók. Még edzőtermi gépekkel sem!

A fitball az egyik csúcs eszköz az alakformálásban.

Mivel a labda nem fix ponton érintkezik a talajjal, a törzsizomzat folyamatos, dinamikus és összehangolt működésére van szükség ahhoz, hogy ne veszítsük el az egyensúlyunkat. Ezek az apró mozgások, korrigálások főleg a hátizom edzését jelentik és egyben biztosítják az ízületek számára a tehermentesített helyzetet.

Tulajdonképpen kis odafigyeléssel végezhetünk zsírégető, állóképesség- vagy erőfejlesztő, cellulitiszt és csontritkulást megelőző vagy porckorong-keringésjavító gyakorlatokat.

Kíváncsi vagy a totális alakformálásra? Csatlakozz hozzánk! 


  

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A CSOPORTOS ÓRÁKHOZ? 

Van aki a mozgás öröméért tart velünk, van aki néhány felesleges kilótól szeretne búcsút venni, van aki az erőnlétét szeretné karban tartani, ám ezek mellett mindannyian kapunk valami pluszt is. Valamit, ami nem fizikai hanem inkább szellemi, érzelmi és talán spirituális dolog. Ez az együtt töltött idő egyfajta közös meditáció. Ilyenkor megszűnik körülöttünk a világ, csak egymásra és magunkra összpontosítunk. Nem foglalkoztatnak a mindennapi gondok, problémák csak a ritmus, a gyakorlat és saját magam. Ilyenkor jobban figyelünk magunkra, a testünkre, az érzéseinkre. Lassan észrevétlenül megváltozik az életünk. Többen megosztották már velem azt a megfigyelésüket, hogy miután elkezdtek járni az órákra nem csak fizikailag erősödtek hanem érzelmileg, szellemileg is. Sokkal magabiztosabbak, kitartóbbak, kreatívabbak, türelmesebbek lettek, javult az általános közérzetük és az önértékelésük                                            
Persze, az sem mellékes, hogy jó nálunk a csapatszellem is, ami erősen motivál mindenkit.
Itt csak annyit kell teljesítened amennyit magadhoz képest teljesíteni bírsz. Idővel ez úgy is javulni fog.
A lényeg, hogy érezd jól magad! smiley

Személyi edzés

Bejelentkezés: 20/365-7788

A személyi edzés előnyei:

  • személyre szabott edzésprogram összeállítása állapotfelmérés után
  • gyakorlatok szakszerű összeállítása
  • reális célok kitűzése (fogyás, alakformálás, izomépítés)
  • gyakorlatok kivitelezése folyamatos kontroll alatt (sérülés elkerülése)
  • étkezés szakszerű beállítása szakember segítségével (jo-jo effektus kiiktatása)
  • változatos edzés módszerek és gyakorlat anyagok alkalmazása
  • folyamatos motiváció a holtpontok leküzdéséhez
  • hosszútávú szemléletváltás, mely maradandó eredményekhez vezet.

VÁLASZD KI A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB MOZGÁSFORMÁT ÉS CSATLAKOZZ HOZZÁM!  NE FELEDD, MINDEN KÉSLEKEDÉS RONTJA AZ ESÉLYÉT ANNAK, HOGY POZITÍV IRÁNYBA VÁLTOZZON AZ ÉLETED!