GYAKORI KÉRDÉSEK: 
KINEK VALÓ AZ ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM PROGRAM?

Bári jelentkezhet kortól, nemtől függetlenül, aki eléggé elszánt ahhoz, hogy megváltoztassa az életmódját.

MI FOG TÖRTÉNNI AZ ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM ALATT?  

1. A program előtt egy alapos állapotfelmérésen veszel részt, ahol testsúly, testzsír-százalék biológiai életkor, viz-hásztartás, alapanyacsere, csont és izom százalékos arányt, zsigeri- zsír mérést végzek egy speciális műszerrel.

A mérés bejelentkezés segítségével történik és január 6-tól már állok rendelkezésetekre. telefon: 20/365-7788

2. Ezen kívül személyes konzultáción felmérem a személyes igényeket és célokat tűzünk ki közösen. 

3. Az első 9 napban egy professzionális táplálkozási programmal indulunk, mely a méregtelenítésben segít. A méregtelenítés hatására már többb kilótól is megszabadulhatsz, különösen a kritikus területekről. (has, comb, csípő) Ezen kívül a közérzeted és a teljesítő képességed is javulni fog. Ez a 9 nap tökéletesen előkészíti a következő időszakot. 

KLIKK A KÉPRE

4. Egy kontroll mérés következik. 

5. A folytatásban három lehetőség közül választhatsz a test-zsír és az izomzat arányainak harmonizálásáért. Ezek a lehetőségek étkezési tanácsokat és mozgási lehetőségeket foglalnak magukban. 

6. Körülbelül másfél hónap után újabb kontroll mérés következik. 

MOZOGNI IS KELL A PROGRAM ALATT? 

Az életmódváltó program szerves része a napi rendszeres mozgás, mely több módon is elvégezhető. (kocogás, futás, séta) Napi 30 perc aktivitás szükséges, de a hatékonysághoz további lehetőséget fogok javasolni, biztosítani. 

Szerintem nagyon fontos a heti legalább két, főleg kardio, edzés mely túlmutat a 30 percen, az intenzitás és a méregtelenítés miatt. 

ÉHEZNI FOGOK A PROGRAM ALATT? 

A program alatt és után sem kell éhezni. Lehet nagyon finom ételeket enni, amelyek egészségesek, alacsonyabb kalória és szénhidrát tartalmúak. Magasabb rost tartalmuk miatt, laktatóak és a bélflóra helyreállításában is segítenek.

Ízelítőként néhány kép és recept. 

KLIKK A KÉPPEKRE

LENCSEFASÍRT                      CSICSERI BORSÓ LEVES                                      

   

MILYEN SEGÍTSÉGET KAPOK A PROGRAM ALATT? 

yes A résztvevőknek hétről hétre iránymutatást adok egy titkos Facebook csoportban, ahol napi szinten bejelentkezek rövidebb videókkal, elmondom azokat a kulcsfontosságú gondolatokat amelyek kikerülhetetlenek a siker érdekében.

 yes A résztvevők hozzáférést kapnak egy online videótárhoz ahol edzettségi szintnek megfelelően otthon, minimális eszközökkel végrehajtható exkluzív edzésvideók segítik az átalakulást.

yes A táplálkozás területéről több szakember is a segítségünkre lesz, velük interjúkat fogok megosztani. (orvos, élemiszer mérnök) 

yes Személyes elérhetőséget biztosítok probléma esetén. 

yes Annak ellenére, hogy egyénileg fogsz haladni a programban, egy csapatot fogunk alakítani azokkal, akik szintén eldöntötték, hogy szeretnének változtatni életmódjukon. A csapat ereje mindig előre viszi a változásokat. heart

Egy mesenger csoportban fogunk egymásnak tanácsokkal, ötletekkel segíteni, ahol a biztatás és a csapat aktivitása is megjelenik majd.

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATOK A MÁSFÉL HÓNAP UTÁN?

Az Tőled, elszántságodtól és kitartásodtól függ… Attól, mennyire veszed komolyan, mennyire tudod a szükséges rendszerbe rendezni az életed. Szóval, akár fogyhatsz 10 kg-ot is másfél hónap alatt, ha ez a célod. Fogyhatsz kevesebbet is, úgy, hogy közben izmosabb és tónusosabb lesz a tested. A fogyáson túl számos más eredményt is megtapasztalhatsz majd.

Nézzünk két SIKERSZTORIT:

Reni tapasztalata: Hogy mit adott nekem ez a könnyen követhető program?
Először is - jobban érzem magam a bőrömben...fittebbnek, energikusabbnak.
Megadta a kezdőlökést az egészségesebb életmód felé, segített a testsúlykontrollban, hogy egy jobb életminőséget tudhassak magaménak. heartyes

Marianna tapasztalata: 

Még én is alig hiszem el....

Kedves C9- esek! ( Aki már megcsinálta és aki még gondolkozik rajta...)
Március 23- án kezdtem bele a programba. Mónika tanácsait követve olyan eredményt értem el, amit én sem hinnék el, ha nem velem történik.
A mai nappal bezárólag -15 kg a " veszteségem".. heartyes

MENNYIBE FOG KERÜLNI? INGYENES LESZ A PROGRAM? 

Amiért nem fizetsz annak nincs értéke… A testi egészségünk a legfontosabb, nélküle mindenünk értéktelen…Egy teljesen megtérülő befektetést kínálok neked!  

A méregtelenítő program NEM lesz ingyenes, de számos pénztárca barát és ingyenes szolgáltatást biztosítok a programon belül. 

NAGYON ELFOGLALT VAGYOK. BELEVÁGHATOK ÍGY IS A PROGRAMBA? 

Mindenki a saját ritmusában fog haladni, nincs kötelező, kőbe vésett menetrend. Azonban az önfegyelmed erejével rá kell venned magad arra, hogy megtedd, amit meg kell tenned. okos időbeosztással és kellő odafigyeléssel minden megvalósítható. 

Ne feledd! Befektetett energia nélkül nincs eredmény. !!!!  

NÉHÁNY VIDEÓ, MELY SEGÍT ABBAN, HOGY MEGÉRTSD AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS SZÜKSÉGESSÉGÉT 

Hogyan váltsunk életmódot, hogyan kezdjük el?

Miért fontos változtatni életmódunkon? 

Hogyan változott meg életmódunk az elmúlt századhoz képest és ez milyen hatással volt egészségünkre?

A természet csodája és a mézelő méh esete.

Miért és milyen területeken érdemes változtatni egészségünk védelme érdekében?