KÖRÖSBÁNLAKA

KLIKK

"Mindig azt mondjuk, ez volt a legjobb és azt gondoljuk, hogy már nem lehet felülírni…, és mégis. A tavalyi kivételével (igazoltan voltam távol) mindegyiken részt vettem, és minden esetben tele élménnyel jöttem haza. Nekem az idei volt a legjobb, mivel a helyszín olyan pluszt adott, ami által örök élmény ez a négy nap. Akik voltak raftingolni, tudják miről beszélek. 

Ott megküzdöttem a folyóval és önmagammal is (a víz mindig bizonytalan közeg volt számomra), de már újra beülnék evezni. 
Minden program élvezetes, jó hangulatban telt, köszönve a szervezőknek és az aktív táborozóknak. Most is kiváló csapat verbuválódott, mindannyian nagyon szerethetőek vagytok!!! Moncsi, Andi és a többi segítő hála Nektek sokadszorra!!! Te a jég hátán is tudnál élvezetes órát tartani, mi meg követnénk az Északi-sarkra is (azért remélem, jövőre nem oda tervezed. 
Újra csillogó szemű „gyerekek” voltunk. Én úgy feltöltődtem, hogy legszívesebben átöleltem volna az egész világot. "

                                                                                                     Dolog Ilona

TAPE

KLIKK

"Köszönöm szépen, hogy részese lehettem ennek a csodás 4 napnak csodás helyen. Életem egyik legnagyobb élménye volt. Rengeteg új dolgot kipróbálhattam, amire nem biztos, hogy a tábor nélkül vettem volna a bátorságot. Nagyon jó embereket ismerhettem meg, barátságok alakultak ki, melyek remélem tartósak lesznek (Enikővel már meg is csináltuk a Nyíregy-Tokaj távot bicajjal).
Nagyon feltöltött a sok élmény, érzem, hogy sokkal erősebb lettem. 

Köszönöm még egyszer mindenkinek! "

Varga Anita

RAFTING

KLIKK

"Az a csodálatos Életmód tábor Kőrösbánlakán, emlékezetes lesz számomra. Köszönöm, hogy részese lehettem a sportos kis csapatnak.Fáradságot nem ismerve, élvezve a vadregényes környezetet, jobbnál jobb és nehezebb feladatok, programok megoldását.
Nyugalmat és pihenést nyújtott a vendégház dicséretre méltó fogadtatása
.Köszönet Mónikának, Anidikának,és minden aktív szevezőnek, akik lehetővé tették,hogy mindenki jól érezze magát.

Szendrei Ibolya

BARLANGTÚRA

KLIKK

"Kedves Táborlakók!Nekem ez a pár nap,maga volt a csoda!Nagyon szuper volt minden!Próbáltam hibát keresni,de nem találtam.....Az edzések,a finom ételek,az áfonya pálinka csillagos ötös!Erdély gyönyörű,ide visszamennék!Sajnálom,hogy megint egy évet kell várni....

Jóóó volt Veletek! Puszi Mindenkinek! :) 

Kondor Ágnes

POWER WALKING 

KLIKK

"Szeretném mindenkinek megköszönni ezt a csodálatos négy napot! Szavakkal egyszerűen nem lehet leírni amit azalatt a párnap alatt átéltünk ezt mindenkinek aki még nem járt ilyen táborba csak javasolni tudom hogy egyszer ki kell próbálni. Ebből a mai rohanó világból kaptunk 4 napot hogy teljesen kikapcsolódhassunk csak a csapatra és magunkra figyelhessünk! Nagyon köszönöm minden táborlakónak hogy veletek tölthettem ezt 4 napot továbbá köszönöm a szervezőknek az edzőknek azokat a felejthetetlen edzéseket és az előadásokat benjinek! Csodálatosan éreztem magam! Millió puszi mindenkinek!" 

Horváth Erzsébet

ZUMBA 

KLIKK

"Az idén negyedszer vettem részt a tábor programjában és ahogy azt már többször,és sok embernek elmondtam. :) MINDEN PERCÉT ÉLVEZTEM!Egy gyönyörű környezetben található szállás,kiváló ellátás és változatos programok!!!

Nekem még az is sokat jelentett,hogy tehettem ezt a lányommal együtt!

Az egyszerűtől az extrémig mindenben volt részünk. Gondolok itt a barlangtúrára, a raftingra vagy a sziklamászásra! Mindenki válogathatott kedve szerint. Köszönöm Mónikának, Andikának és a segítőinek ezt a csodálatos négy napot!Köszönöm, hogy együtt tölthettük ezt a négy napot!

Ezt nem lehet leírni,ezt át kell élni!" 

Gazdag Ili

SZIKLAMÁSZÁS

KLIKK

"A tábor többet adott, mint vártam. Csodálatos helyen töltöttük el ezt a négy napot. Nagyon sok új embert ismertem meg, mindenki egy külön világ, külön egyéniség, más-más történetekkel. A rafting és a sziklamászás marad a legnagyobb élmény számomra, mivel ezeket azelőtt még nem próbáltam.

A tanulság az, hogy bátrabb vagyok, mint gondoltam! :-) Jöhetnek innentől kezdve a hasonló élmények.:-)

Nagyon sok jó és kedves szót kaptam, bátorítást, dicséretet, kedvességet, amiért hálás vagyok.Ezekre most nagyon nagy szükségem volt, de hatalmas energiatöltetet jelentett az előttem álló időszakra. Picit máshogyan látom magamat és a jövőmet is. Tényleg pont erre volt szükségem ahhoz, hogy ki tudjak lábalni a jelenlegi nehéz élethelyzetemből. Nem beszélve arról, hogy új barátokra is szert tettem, megszerettem nagyon néhány embert. Most úgy érzem, hogy biztos, hogy jövőre sem hagyom ki a tábort! Köszönöm, hogy ilyen fantasztikus 4 napot tölthettem el veletek."

Nyíri Enikő

AQUA AEROBIK

KLIKK

"Nagyon jól éreztem magam a táborba, igazi kikapcsolódás, és feltöltődés volt számomra.A szervezés a programok tökéletes,mindenki megtalálta a számára kedvezőt.Köszönöm hogy ismét részese lehettem a kis csapatodnak."

Nagyné Balázsi Katalin 

ÍJÁSZAT / LÖVÉSZET

KLIKK

ISMERKEDÉSI EST 1. 2. 

KLIKK

ROCK & ROLL NIGHT

KLIKK

VIDÁM PERCEK

KLIKK