Balogh Edit

Idén kevesebb idő jutott arra, hogy a testemet formáljam a tábor ideje alatt.
De egyáltalán nem bántam, mert így többet foglalkozhattam a lelkemmel. Az öngyógyító gyakorlatok, a hangtálterápia, az intimtorna előadás és a jóga is annyira feltöltött lelkileg, hogy szerintem még hónapokig tudok táplálkozni ezekből. 
Az esti programokról nem is beszélve. smile hangulatjel
Szerintem ez nagyon fontos, mert ,ha az ember lelke rendben van, az a testén is meglátszik. Arról nem is beszélve, hogy olyan jó csapat lettünk, hogy alig várom, hogy újra találkozhassunk! 
A nagyon pozitív Benji mondatával zárnám a véleményem: "Nagyon jó, nagyon jó, igen!"

Bodnár Mihályné

Drága Mónika és Mindenki! 

A táborban töltött 4 nap teljesen feltöltött energiával. A programok igényesek és nagyon változatosak voltak, azt hiszem mindenki találhatott saját igényének, érdeklődésének, teherbírásának megfelelő elfoglaltságot! Az előadók, oktatók igazi profik, jó kis csapat! A környezet ,a szállás, az étkezés szuper volt.Én teljesen elfelejtettem az idő múlását/ nem is érdekelt, hogy hány óra és milyen nap van/.Megfiatalodtam,testben és lélekben. Megismerkedtem sok érdekes és értékes emberekkel, nagyon jó volt velük beszélgetni, véleményt cserélni.Megfiatalodtam, testben, lélekben! Megerősítést kaptam abban hogy milyen vagyok és min kell változtatnom. Köszönet Neked Mónika és mindenkinek ezért a remek , szórakoztató 4 napért! Nagyon jó,nagyon jó ! Igennnn! Jövőre találkozunk, ugyanekkor, ugyanitt!!!!

Borzon Gabriella

Nagyon élveztem a tábort,az első perctől,az utolsó pillanatáig!Kikapcsolódást,élményeket,örömöt,boldogságot hozott az életembe!
Nagyon fáradtan,de feltöltődve jöttem haza smile hangulatjel
Nagyon szép környezetben voltunk,finomak voltak az ételek,szenzációs a társaság.A 3-as apartman lakói nagyon egymásra találtak.smile hangulatjel
A programokat,edzéseket nagyon élveztem,főként azért,mert olyan órákat próbálhattam ki,amelyeket eddig még nem tudtam,mint a pilates,jóga...szuper volt!Az aqua aerobic és a fitball is nagy kedvenceim lettek!
Az oktatók profi munkát végeztek,a szervezés nagyon jó volt,nagyon kitettetek magatokért,minden elismerésem!
Az utolsó részletekre is mennyire odafigyeltetek(tombola,emléklapok,ajándékok,szülinapozás-ezek a dolgok is rengeteget számítanak!!!)
Rég nem szórakoztam már ilyen felszabadultan,főként a csapatépítő estre és karaoke-ra gondolok!
A masszőr Anikó is csúcs jól csinálja a munkáját,alig vártam,hogy találjak egy ilyen erős kezű masszőrt.
Benji irtó vicces és pozitív személyiség.
Veres Andika pedig egy tündér!
A jóga a szabadban,Mónika szolíd,megnyugtató egyéniségével nagyon pihentető és felszabadító élmény volt!
Nagyon köszönöm nektek ezt a négy napot,szenzációsan éreztem magam!!!!!
Ha visszagondolok rá,mosolygok és boldog vagyok!

Czap Andrea

Nagyon jol ereztem magam a táborban....élményekkel es értékekkel gazadagon tértem haza, fitten es kellemesen elfáradva...köszönet a szervezők es az oktatók munkajanak számomra tökéletes volt minden....es külön köszönet a csapatnak a felejthetetlen hangulatért

Dicső Dóra

Kedves Sporttársak! 
Végigolvastam a táborról eddig megjelent véleményeket, és én is csak megerősíteni tudom, hogy mennyire jól éreztem magam. Még a tábor szervezéséről szóló bejegyzésekhez is legörgettem, és nagyon szomorú vagyok, hogy már vége...
Nagyon sok munka és szervezés áll mögötte, én csak azt láttam ebből, hogy mennyi felszerelést, eszközt kellett ehhez Mónikának összeszednie... Most biztosan fáradt, de ez olyan kellemes fáradtság. Mint ahogy én sem nagyon találom még a helyem, a táborbeli transz állapot még tart nálam. Mondhatnám azt, hogy "széttornáztam" magam, és most nem tudom, hogy hogy próbáljam ezt fenntartani.
Szeretném, ha a csoport nem csak évente egyszer (nyáron) töltene együtt pár napot, hanem gyakrabban. Lehetne évszakonként, akár csak két napos tábor is (már csak az esti buli miatt is ott kell aludni-)). Szóval ez a csapat egy nagyon jó kis "osztály", egy olyan osztályfőnökkel, amilyenről minden gyerek álmodik. Hát még felnőtt fejjel!! Nagyon hálás vagyok mindenkinek, hogy ehhez a csapathoz tartozhatok!! Dóri

Fekete Brigitta

Hatalmas élmény volt veletek ez a 4 nap! Mónit jol ismerem, pont azt kaptam,amit vártam smile hangulatjel Jövőre folytatás..

Gazdag Edina 

Kedves Mónika!

Először is még egyszer szeretném megköszönni, hogy én is a tábor részese lehettem.

Az elejétől, a végéig nagyon jól éreztem magam.

Már az előkészületek alatt is látszott, hogy nagy odafigyeléssel szervezted a tábor minden mozzanatát. Nagyon hasznos volt a közös facebook csoportba feltöltött sok-sok információ és az online előregisztráció és menürendelés is remek ötlet volt.

A helyszín nagyon jó választás volt. Tetszett az apartmanos elhelyezés és hogy szabadon kihasználhattuk a tábor teljes területét. Nekem, aki panelben lakok, már az is nagy élmény volt, hogy a reggeli kávét a teraszon fogyaszthattam, nagyon szép környezetben.

Az ellátás is kiváló volt, nagyon finoman és bőségesen főztek a tábor konyháján, a makrobiotikus napon fogyasztott ételek pedig igazi kuriózum volt számomra, főleg hogy láttam, nem is olyan ördöngösség elkészíteni.

A programok között minden nap és a nap bármely szakában találtam magamnak olyan mozgásformát vagy előadást, amin szívesen részt vettem. Örülök, hogy megismerkedhettem az aquaaerobikkal és a fittball-al, mert ezeket még sosem próbáltam korábban. Jó érzés volt a szabadban jógázni, mert erre sem volt még lehetőségem. A Sárkány fürdőben tett látogatásunk alkalmával jó volt egy kis időre elhagyni a tábor területét  és a „wellnesselni” egy kicsit. Az esti bulik hangulata pedig jól tükrözte, hogy milyen összetartó a csapat.

A táborba látogató oktatók mindegyike nagyon „profi” volt, nagyon sok új, érdekes és hasznos infoval gazdagodtam általuk, például a makrobiotikus főzés ill. az Öngyógyító légzés c. előadás során. Benji előadásmódja és humora rendkívül szórakoztató volt.

Fantasztikus csapat áll mögötted, látszott, hogy közös erővel folyamatosan azon dolgoztatok, hogy mi jól érezzük magunkat. Andika és a párja, a te párod, a kisfiad és a barátnője, és persze TE – példa értékű. 

Gondolkodtam azon, hogy min lehetne esetleg változtatni, de rájöttem nekem minden úgy tetszett, ahogy volt! 

Köszönöm az ajándékot és még a tombolán is nyertem! 

Gratulálok a táborhoz!

Remélem egy év múlva megint részesei lehetünk Anyával! (Számomra külön öröm volt 4 napot eltölteni vele, úgy hogy láttam őt abban a közegben, amit és akiket annyira szeret!)

                                                                                                          Edina

 

Gazdagné Ilike

Szerencsés vagyok,hogy részese lehettem a tábornak!Nagyon sok új dologgal lettem gazdagabb:átéltem,megéltem,kipróbáltam!
A hahota joga olyan alaphangnemet adott a négy napnak,ami végig kísért bennünket!Szuper volt!!!
Újra bebizonyosodott,hogy a közösen végzett mozgás nem csak a testünket és a lelkünket ápolja hanem a közösséget is formálja. Köszönet a szervezőknek és jövőre szeretnék újra a részese lenni!

Jurisikné Vámosi Gabriella

Még csak 2 napja ért véget és már is hiányzik!!!

Szuper volt a tábor! Mi a titka? Egy jó helyszín, egy jó vendéglátó, egy SZUPER JÓ SZERVEZŐ, egy jó csapat, sok jó oktató – és már kész is egy felejthetetlen élmény koktél. Hihetetlen, hogy különböző életkorú emberek milyen jól tudják érezni magukat együtt. Ezt teszi a közös látásmód és gondolkodás!!!

Nagyon nagy élmény volt számomra, hogy kipróbálhattam magam minden féle mozgásformában! Tényleg „életmód táborban” vettünk részt, hiszen összhangba volt a mozgás és az egészséges táplálkozás. És az esték? Igazi stressz oldó tevékenységek! Köszönet érte Mónikának, Andikának és Hagymási Gyuláéknak!!! Máris hiányzik mindenki!!! Szeretlek benneteket! Mónika! Elérted a célodat! Hiszen tudom, hogy Te azért dolgoztál, hogy MI JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT! Jelentem SIKERÜLT! KÖSZÖNJÜK!!! Jövőre is számíthatsz rám!

Kovács Ditta

Nagyon tetszett a tábor,főleg azok az órák,amit még nem próbáltam ki. Szeretném,ha minden évszakban összegyűlne egy ilyen klassz csapat! Az ismerkedési ,táncos,disco-s és karaoke-s esten egy csomó új barátra tettem szert. Hazafelé szerintem nekem fájt a legjobban a szívem,mert azok az emberek,barátok,ismerősök,akik ott voltak,olyan nagy szeretettel fordultak hozzám,ahogy még senki.

Köszönöm szépen,hogy ott lehettem: 
Kovács Ditta.

„Néha a legkisebb dolgok foglalják el a legnagyobb helyet a szívedben.”
Micimackó

 

Magyar Katalin

Hi everyone,
The fitness camp was a fantastic idea. It is a pity we did not start it sooner in the previous years.
For me it is a second time I was involved in a camp like this one so I was sure it would provide all the participants with unforgettable memories and fantastically unique feelings.
All the inegredients which are important to have a successful fitness camp were given : Enthusiastic and professional camp leader like Monika, creative and hardworking helpers, beautiful and peaceful surroundings, well-experienced and well-qualified trainers and of course dedicated, highly motivated participants. 
As my work also involves effective organisational skills I know how demanding the job was for Monika to organise and arrange everything so that we could just enjoy ourselves and forget about the world outside the campsite. 
These 4 days was a kind of paradise for all of us, we had great opportunities to pamper ourselves to relax and to feel we are attractive, self-confident, energetic women. If the situation required we were playful children, in other times women of the destiny, or even cooks and singers too. And also dancers and actors or just friends.
I agree with Dora Dicső, we should come together more often to have a nice time with each other, meanwhile to be involved in some sport activities. And also I would appreciate a summer fitness programme on a nice island maybe in Crete. For Monika there is no impossible. 
Thanks for your efforts and enthusiasm. You did a Great Job with capital letters. Well-done Monika.And well-done everyone. You all deserve a golden medal for your persistence and indurance. See below.
Ps. Each woman is a hero/ heroinee who finds time ( besides her job and family ) to do sport regularly and takes sport ( and her health ) very very seriously

Nagyné Balázsi Katalin 

Kedves Mónika! Csatlakozom a többi hozzászólóhoz én is nagyon jól éreztem magam a táborban.Amit lehetett mindent kipróbáltam, és olyan büszke vagyok magamra.Ha osztályozni lehetne az eltöltött négy napot akkor ez egy csillagos ötös.A további munkádhoz jó egészséget kivánok, és így tovább!!!!!

Olajosné Kiss Zsuzsanna

Drága Mónika! ...Köszönöm teljes szívemből, teljes lelkemből ezt a feledhetetlen, és csodálatos négy napot !! Még életemben nem éreztem ilyen jól magam nyaralás közben úgy, hogy a családom nem volt velem, és ugyan mi nem ismertük egymást, és mégis olyan közvetlen voltál, és olyan hihetetlen jó érzés volt, hogy szinte családtagként fogadtál, és úgy fogadtak a csoport tagjai. Nagyon sokat tanultam. Nagyon sokat mozogtam, amit ugyan minden nap megteszek, de többnyire egyedül, és itt hihetetlen élmény volt a többiekkel ezt együtt átélni. Szuper volt a szervezés, szuper volt, hogy mindenkire egyenként, és együtt is figyeltél !! .. Minden flottul, gördülékenyen ment, ami gondolom jó sok munka, még több odafigyelés, és annál is több energiát igényelt tőled , és azoktól akik segítettek ebben! ... olyan sok minden pozitívumot irhatnék még, hogy reggelig sem tudnám abbahagyni.... Egy biztos, hogy ha tehetem, és lesz rá lehetőség soha nem szeretném úgy eltölteni az elkövetkezendő nyaraimat, hogy ennek a CSODÁNAK ne legyek a részese!

Pálfyné Nagy Beáta

Drága Mónikám!

Tegnap amikor hazaértem legszívesebben azonnal leültem volna a gép elé, hogy megköszönjem NEKED, NEKTEK, ezt a csodálatos négy napot!! Nem tudom mikor éreztem magam ennyire jól!! Minden szuper volt és mindnyájan annyira kedvesek voltatok! Mintha ezer éve ismertük volna egymást, bár mi Zsuzsával "idegenek" voltunk, de ezt egy pillanatig sem éreztük! Örülök, hogy megismerhettelek és a többieket is. Nagyon sok élménnyel lettem gazdagabb, sok mindent tanultam! Minden pillanatát élveztem az elmúlt négy napnak! Imádtam az ételeket, azt, hogy sohasem éreztem éhséget!!Ma már a sárgarépát és petrezselymet a megfelelő módon pucoltam és persze ezt a tudást átadtam a családomnak is! smile hangulatjelSajnáltam azokat a dolgokat amiket kihagytam, mert éppen ütközött valami mással, többek közt a Benji óráit! Na de holnap is lesz nap és jövőre is lesz tábor és ha a jó Isten megsegít akkor ott leszek és majd bepótolom! Testileg és lelkileg nagyon feltöltődtem, nem vagyok fáradt és furcsa volt az a nyugalom amit a mai nap éreztem!! Köszönöm Neked Mónika! smile hangulatjel smile hangulatjel Nem szaporítom a szót, egy egyszerű mondattal, így értékelném az ott töltött négy napot: " NAGYON JÓÓÓÓ, NAGYON JÓÓÓÓ!!! IGEN!!!" smile hangulatjel smile hangulatjel Puszillak! Bea smile hangulatjel

Szabóné Kőhegyi Mária

Kedves Mónika

Mit jelentett nekem a tábor? Négy nap Meseországban, melyben mi voltunk a főszereplők, ahol a minden rólunk szólt, nekünk szólt, értünk volt. Fantasztikusan jó programokkal, melyből mindenki olyan, és annyi próbatételre vállalkozhatott, amennyit le tudott győzni. Természetesen elnyertük a méltó jutalmunkat is, testileg és lelkileg sokat gazdagodtunk. Mesések voltak az ételek, a környezet, az itt élők egy jó közösséggé kovácsolódtak össze.

Természetesen a legnagyobb csodatévő TE voltál Mónika, aki csodálatos energiával, fáradsággal elővarázsoltad nekünk, teljesítetted a kívánságainkat, de nem csak hármat, hanem mindet. Nagyon tartalmasak voltak a mozgásprogramok, előadások.
Köszönöm a sok fáradságot, elsősorban neked Mónika, valamint mindenkinek, aki segített a szervezésben. Őrülök, hogy itt lehettem. 
Remélem ennek a mesének itt még nem lesz vége, és ez egy folytatásos mese lesz.
Kívánok hozzá jó egészséget, és továbbra is ilyen lelkesedést!

Szabó Lászlóné

Nagyon jó,nagyon jó!!!! Igennnnn!!!!!Remek volt a tábor!!A szervezés,a folyamatos figyelés ránk,a kitűnő gárda,akik minket okítottak,a házigazdák,a szakácsaink és TI kedves táborlakó társaim,akik megmutattátok nekem a töretlen lelkesedést,elhivatottságot,szeretetet,jókedvet !!:)))Köszönöm,hogy részese lehettem!!!Jövőre Veletek ugyan itt!!!!!

 

 

Véghseő ildikó

Kedves Mindenki!

Nagyon nagy élmény volt számom ez a néhány nap.
Kicsit viccesen azt mondanám, hogy olyan volt, mint az amerikai filmek terápiás táborai, ahová azért mennek az emberek, hogy valamilyen gonddal megküzdjenek és hazatérve újult erővel felvértezve tudják folytatni az életüket, beépítve abba a pozitív változásokat.
Így leírva, valóban ez történt itt is. Mindenki a saját történetével érkezett, más-más dolgot várt és kapott a tábortól. De azt gondolom, nem lehetett olyan, hogy valaki nem kapta meg azt, amiért ide jött. Talán sokkal többet is annál!
A női energiák iszonyatos tárházában fürödtünk itt, négy napon keresztül.
Beszélgetés, nevetés, vigasz, jó tanács, mosoly, szeretet... Ehhez csak praktikus adalék volt a sok finom étel, az egészséges mozgás és a hihetetlenül sok hasznos információ.
Nem csoda, hogy az első nap után csatakiáltássá vált Benjámin terápiás mondata: "Nagyon jó, nagyon jó, IGEN!"
És ezúton javasolnám a tábor himnuszául Máté Péter, Azért vannak a jó barátok című klasszikus slágerét, amit Mónika kívánságára a karaoke est zárásaként közösen énekeltünk el.
Mit is mondhatnék még? Mindent köszönök. És hogy mindezt a lányommal élhettem át, nekem külön ajándék.
Boldogan jöttem haza, mert tudtam, hogy nem fogtok hiányozni, hiszen most már itt vagyunk egymásnak! És este úgyis találkozunk!

 

Zsenyei Valéria

Kicsit fàradtan ugyan, de felejthetetlen ès gazdag èlmènyekkel tèrtünk mi is haza anyàval.Minden rendkîvül profi ès színvonalas volt. Rengeteg hasznos ès èrdekes informáciòkat kaptunk az egyes elôadàsok alkalmàval. A tornàk szinte mindegyike vàltozatos, izzasztò!!! ugyanakkor szòrakoztatò volt. A hangulat szinte minden estèn a profi emberek szervezôkèszsègèt tükrözte. Mònika szemèlyisège pedig nagyon jò , nagyon jò , IGEEEEEN!!!! Gratulàlunk Mònika! Tobàbb csak îgy lehet! Jövôre ugyanitt! Puszi mindenkinek! Jò volt veletek!