Idén 25 éve, hogy elkezdtem aerobik oktatói és edzői munkámat. 

A jubileumi megemlékezést stílusosan aerobikos barátaimmal szerettem volna megünnepelni, ezért elhatároztam, hogy néhány napra elvonulunk a lányokkal és jól fogjuk érezni magunkat. 

Ideális környezetet választottunk Nyírbátorban a Termál Apartmanban, a Sárkány Wellnesz szomszédságában. 

A 35 résztvevőnek sikerült egy igen gazdag programot összeállítani oktató és edző barátaimmal. 

A mozgáson túl az étkezésre is igen nagy hangsúlyt fektettem. A 4 nap alatt egészséges menüket fogyasztottak és különleges főzési technikákkal ismerkedtek meg a résztvevők. 

Ezen kívül előadásokat hallgathattak meg szervező társaimtól az egészséges életmód jegyében. 

KATTINTS A KÉPEKRE  !!!!!!

       HAHOTA JÓGA Benjivel

Kacagás terapeutánk rövid időn belül vidám hangulatot varázsolt a táborban, mely megalapozta a csapat további kedélyállapotát. 

ELŐADÁS Benji: Öngyógyító légzés       

Szervezetünk csodálatos öngyógyító tevékenységéről tudhattunk meg hasznos dolgokat Benji feledhetetlen előadásmódjával fűszerezve. 

       PILATES Valikával 

Gyönyörű mozdulatok, és kőkemény edzésmunka jellemezte Valika óráját. A lányok elégedettek voltak és alaposan elfárdatak.

STEP AEROBIK Mónikával       

Nagy kedvenc maradt a step óra. Izzasztó edzés hangulatos zenére, vidám hangulatban. 

       ESTI SÉTA

A táborhelyet egy gyönyörű tó és erdő vette körül. Nem hagytuk ki a lehetőséget és már első este túrázni indultunk. Friss levegő, vidám társaság, tartalmas beszélgetések séta közben. Nem is kell ettől több egy kellemes kikapcsolódáshoz. 

GÖRÖG TÁNEST       

Újra visszatértek a régi emlékek, amikor görög táncot tanítottam a lányoknak. Créta szigete jutott eszembe, ahol animátorként két nyáron át tartottam Görög táncesteket túristáknak. Ismerősök között azonban feledhetetlenebb volt a hangulat. 

       POWER WALKING 

Hihetetlen meglepetés fogadott pénteken reggel. Nem is gondoltam volna, hogy reggel 7h-kor több mint 20 emberrel vágok neki a hajnali erdőnek. Friss levegő és nagy lelkesedés vezette a csapatot. A 40 percre tervezett edzésből így kerkedett egy másfél órás mozgásprogram. Szuper volt! smiley

PILATES Valikával (pilates karikával)               

Valika most a pilates gyűrűt is bevetette, hogy még keményebb edzésmunkára fogja a lányokat. Azt hiszem sikerült! 

             Hangtál terápia Judittal         

A hangtál csodálatos hatásával ismerkedhettek meg a tábor lakói Judit vezetésével. Sokan először élték át ezt az élményt. Leírhatatlan volt a hatás.  

      ALAKFORMÁLÓ STEP ÓRA Valikával            

Nem hagyományos alakformáló órát kaphattunk Valikától, aki a Pilates és a step óra előnyeit egyesítette óráján a lányok nagy örömére. 

             AQUA AEROBIK mélyvíz      

Kellemes környezetben bebizonyítottam a lányoknak, hogy a vízben is lehet izzadni és izomlázat szerezni. yes

        DANCE AEROBIK Mónikával           

Két AQUA aerobik után nem győztem csodálkozni, hogy a lányok még mindig mennyi energiával rendelkeznek. Jó zenére alaposan megizzadtunk. 

           CSAPATÉPÍTŐ EST

Valóban összekovácsolódott a csapat ezen az estén. Andika már a megérkezés napján feladatokat adott a lányoknak, melyet ezen az estén kellett bemutatni. Határtalan fantázia és jókedv jellemezte ezt az estét is. A győztes csapat pedog egy "mosoly" tortával gazdagodott. (Természetesen tönköly és durum lisztből, cukor nélkül készült.) 

 MAKROBIOTIKUS NAP              

Szombaton a csapat önállóan készítette el az ételeket. Nagyon ügyesek voltak a lányok, mert finomat főztek, miközben elsajátították az egészséges ételkészítés fortélyait Fekete Éva vezetésével.  

              JÓGA Mónival

Gyógytornász és jóga oktató barátnőmmel egy könnyed jóga órán vehettek részt a mozogni vágyók. 

 MEDIBALL Annával és Gáborral             

Három danos fekete öves karate mester barátnőmtől és párjától tanulhattak meg néhány alapmozdulatot az érdeklődők. Gyakorlatozás közben rájöhettek a résztvevők, hogy a mediball nem csupán egy ladajáték. Sokkal inkább egy filozófia, mely átszövi egész életünket. 

             KARAOKE NIGHT 

"Azért vannak a jó barátok....."  Emlékezetes hangulatú bulit csaptunk az utolsó estén Hagymási Gyula és Serényi Róbert vezetésével. 

HAJNALI JOGGING Mónival       

A nagy esti party után kicsit elfáradt a csapat és kevesen szánták rá magukat a reggeli futásra.

Móni barátnőm aki többszörös csúcstartó sprinter volt lelket öntött a maroknyi csapatba és 6 km-es futással indították a napot.  

       KÖREDZÉS Mónikával

Nagyon népszerű volt a köredzés a táborban. Valóban változatos, minden izomcsoportot megmozgató óra volt. 

FITBALL Mónikával              

Nagy kedvenc lett a kerek labda. A tervezett egy óra helyett két órát kellett tartanom, mert olyan sokan szerették volna kipróbálni ezt a hasznos fitnesz eszközt. 

 AQUA aerobik (sekély víz) 

Végre az időjárás is kedvezett számunkra és kipróbálhattuk a tábor területén felállított medencét is. Természetesen nem rendhagyó módon. Vidám hangulatú aqua aerobik órán vehettek részt a bátor jelentkezők, akik nem riadtak vissza a kicsit hideg víztől sem. 

TÁBOR ZÁRÁS       

A tábor zárásának kapcsán mindenki átvehette emléklapját és egy apró ajándékot. 

Majd a tombola sorsolása következett a legaktívabb résztvevők között. 

Később megünnepeltük a legkisebb résztvevőt és a szülinaposokat is. 

Végezetül a táborozók egy meglepetéssel készültek számomra. Egy tablettet kaptam, hogy a jövő évi szervezési feladatokat már ezen bonyolítsam. 

Nagyon elérzékenyültem és még sokan velem együtt. crying

Köszönöm nektek! 

       BARÁTSÁG, VIDÁMSÁG, RELAX       


VÉLEMÉNEK A TÁBORRÓL